Mijn TCOI

TCOI shared care bijeenkomst 22 juni: aandacht voor thoracale klachten bij vrouwen

Thoracale klachten bij vrouwen

Op 22 juni aanstaande zal er weer een Shared Care bijeenkomst zijn, georganiseerd door het TCOI.

In navolging op het recente artikel in de Tubantia van 7 maart jl. zal deze avond aandacht worden besteedt aan vrouwen met thoracale klachten, door cardioloog Loes Klieverik (met als aandachtsgebied vrouwen met hartklachten). Dit om meer bekendheid te generen onder huisartsen en andere zorgverleners.

In haar presentatie zal dr. Klieverik onder meer aandacht besteden aan de anatomie en fysiologie, de wijze waarop vrouwen klachten presenteren, specifieke risicofactoren en behandeling.

Tevens zullen cardioloog dr. Nijhuis en huisarts drs. Krukerink hun licht laten schijnen over respectievelijk diagnostiek bij coronairlijden en cardiovasculaire preventie in de eerste lijn. Meer informatie vindt u in onderstaande uitnodiging.

Inschrijven kan via onze website https://mijntcoi.nl/ door in te loggen met uw MijnTCOI account. Heeft u nog geen account dan verzoeken wij u deze eenmalig aan te maken. Meer informatie over het onderwijs programma van 2022 vindt u ook op https://tcoi.nl. Vooraf aanmelden is vanwege het aantal beschikbare plekken verplicht.

We hopen u op de 22e te mogen verwelkomen in het Van der Valk Hotel in Hengelo!

Uitnodiging shared care bijeenkomst 22 juni