Mijn TCOI

MijnTCOI kennisplatform cardiologie Twente is live!

Met trots presenteren wij MijnTCOI

Het Twents Cardiologisch Onderwijs Instituut (TCOI) is een initiatief van de cardiologen van CARDION en biedt onderwijs aan huisartsen, arts-assistenten, allied professionals, verpleegkundigen en andere cardiologen om de benodigde kennis up-to-date te houden met als doel om samen de best mogelijk cardiologische zorg te bieden in Twente en omgeving.

In samenwerking met Menzis is het kennisplatform MijnTCOI tot stand gekomen. Dit platform biedt iedere zorgverlener:

  • Een persoonlijk MijnTCOI account (online inschrijven voor onderwijs, overzicht afgeronde en nog te volgen cursussen, overzicht van certificaten en facturen.
  • Toegang tot het regiobeeld verwijzingen in Twente.
  • Toegang tot een bibliotheek met relevante links en achtergrondinformatie voor zorgverleners (denk hierbij aan patiënten informatie, regionale afspraken en specifieke informatie over ziektebeelden.
  • De mogelijkheid om kennis te delen en te verdiepen.

Vanaf nu vragen wij u eenmalig om uw eigen account aan te maken om toegang te krijgen tot kennisplatform MijnTCOI en om u aan te kunnen melden voor onze kennisbijeenkomsten. Het programma voor 2022 staat nu online.

We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen. Heeft u vragen of opmerkingen over het kennisplatform dan kunt u dit via de chat/feedback optie in de portal aan ons kenbaar maken.

Op korte termijn volgt er ook een demo met uitleg over de werking van het kennisplatform.

We hopen u graag te verwelkomen op MijnTCOI!